Toarpsalliansen Junior

Referat

Referat: Skara FC F02 - Toarpsalliansen Junior

Match- och träningsläger i Skara. När vi kom upp strax före 10, drog det igång direkt med matchförberedelser inför damlagets möte med Skara FC U.

Vi gör ingen bra match! Skärpan saknades och inställningen verkade ha blivit kvar i bilarna. Trots det borde vi ha vunnit denna matchen med minst 3-4 bollar. Vi skapar säkert 7-8 solklara lägen, dom flesta i andra halvlek med ”schlättavinden” i ryggen. Lite typiskt då att Skara lyckas peta in segermålet på en av sina få chanser i andra halvlek. Vi får jobba vidare med bolltempo, bolltouch, löpningar och inställning. Vi vet att vi kan bättre!

På eftermiddagen var det sen dags för juniormatch där vi mötte Skaras F02. En ganska jämn första halvlek då vi spelar med vinden i ansiktet, men vi går iallafall till halvtidsvila med ledning 2-1. I andra halvlek tar vinden ut sin rätt och det är i princip spel mot ett mål. Vi gör ytterligare 2 mål och vinner rättvist med 4-1. Vi tar med oss samma saker från denna match som från dammatchen.